Rørlegger gjennom 45 år

Thorvald Håverstad har holdt det gående i 45 år som rørlegger i Iveland. I ettermiddag fikk han og hans medarbeidere en velfortjent påskjønnelse av ordfører Jan André Myhren. 

Ny daglig leder:

Etter lang og tro tjeneste blant avløpsrør, tette sluker - men også moderne baderoms innredninger, har nå Thorvald Håverstad valgt å trappe ned en smule. Sammen med sin gode kollega gjennom 40 år, Asbjørn Omdal, har de nå redusert arbeidsmengden til 2-3 dager i uka. Unge Ronny Heiseldal er ny daglig leder, en rolle han overtok høsten 2023.  Heiseldal har arbeidet i firmaet i ti år, og er således godt kjent med bedriften, kunder og den gode servicen bedriften er kjent for.   

Hyggelig markering i ettermiddag - Thorvald Håverstad med 45 års fartstid i Iveland. Fra venstre næringssjef Egil Mølland, Asbjørn Omdal, ordfører Jan André Myhren, Thorvald Håverstad og daglig leder Ronny Heiseldal - Klikk for stort bildeHyggelig markering i ettermiddag - Thorvald Håverstad med 45 års fartstid i Iveland. Fra venstre næringssjef Egil Mølland, Asbjørn Omdal, ordfører Jan André Myhren, Thorvald Håverstad og daglig leder Ronny Heiseldal Iveland kommune

Hyggelig påskjønnelse:

Ordfører Jan André Myhren ønsker å gjøre stas på våre trofaste næringsbedrifter, og inviterte i ettermiddag både Thorvald, Asbjørn og Ronny til pizza og en god kjas på Åkle. Her fikk vi bli med på en 45 år lang historietime og litt om arbeidsmarkedet og utfordringer i dagens samfunn. Gjennom lang fartstid har bedriften opparbeidet seg en solid kundegruppe, men innser at det er viktig å være frampå å markedsføre seg for nye kunder. Bedriften er nå en del av kjeden rørkjøp.

Anne May Grosås - 30 år som frisør i Iveland - Klikk for stort bildeAnne May Grosås - 30 år som frisør i Iveland Iveland kommune

30 år som frisør:

I desember 2023 var ordføreren ute og gjorde stas på bygdas frisør, Anne-May Grosås, etter 30 år som selvstendig næringsdrivende. En dyktig frisør med kunder fra Valle i nord til Søgne i sør. 

Kjenner vi ordføreren rett blir det flere bedriftsbesøk utover året. Omtale og bilder vil du selvsagt finne i våre kanaler.

Rørlegger Thorvald Håverstad 

Næringslivet i Iveland