Drømmedag på Rudskogen

Hvert år gir Nullvisjonen Agder et fantastisk tilbud til unge bilførere i alderen 18 til 24 år. Førstemann til mølla får plass. Du kan velge mellom to flotte premier.

Kurs i trafikksikkerhet - to mulige premier:

Hvis du gjennomfører  opplegget og overholder avtalen, kan du velge mellom en av to premier:

  • Sikkerhetsreparasjon av bilen din for inntil 5.000 kroner (etter pålegg i PKK/EU-kontroll)
  • En drømmedag på Rudskogen med opplæring og kjøring i Porsche under ledelse av en av landets beste instruktører. Reise og opphold er også gratis.
Er du bilfører mellom 18-24 år?  Bli med på trafikksikkerhet, og kjør Porsche på Rudskogen  - Klikk for stort bildeEr du bilfører mellom 18-24 år? Bli med på trafikksikkerhet, og kjør Porsche på Rudskogen Nullvisjonen Agder

 
Informasjon og påmelding Absolutt siste frist for å melde seg på er 25. februar, men førstemann til mølla!

Du må forplikte deg:

Du må forplikte deg til å være et godt forbilde i trafikken. Du må signere en deltaker-avtale hvor du skriver under på at du skal følge trafikkreglene og avstå fra narkotikabruk. Du må også godta at Nullvisjonen kan innhente opplysninger fra Politiet om at du overholder reglene. Det er et krav at du har førerkort kl B i hele deltakerperioden fra februar til juni 2024.

Bli med på trafikksikkerhet, og kjør Porsche på Rudskogen  - Klikk for stort bildeBli med på trafikksikkerhet, og kjør Porsche på Rudskogen Nullvisjonen Agder

Fire kveldssamlinger:

Du skal også delta i fire kveldssamlinger om trafikksikkerhet. En av kveldene er gjennomføring av 18Plusskurset med kjøring på glattkjøringsbanen og deltakelse i Trafoen i Sørlandsparken. De tre andre kveldene handler om informasjon og delaktighet i aktiviteter. Du møter mennesker som selv har vært involvert i trafikkulykker. Det er et krav at du deltar alle kveldene.

Det er først til mølla som gjelder. Hele greia er GRATIS . Ikke nøl. Meld deg på!